Not known Facts About Cazare Hotel 4* Predeal

Wiki Article

hotel

Discounturile Genius la această proprietate depind de datele rezervării, de datele sejurului și de alte oferte disponibile.

Economiseste timp si permite-ne sa pregatim o oferta potrivita. Solicita informatii despre calatorie Nu esti 100% sigur de calatorie selectata? Suntem gata sa iti raspundem la toate intrebarile. Inchide Interes pentru servicii

• Copiii beneficiază pe întreg parcursul zilei de software variat, foarte dinamic și antrenant cu multe surprize și activități interioare-exterioare deosebite.

Pe terasa restaurantului clientii nostrii au ocazia de a petrece cele mai reusite seri de vară, bucurându-se de muzică Are living.

Rezervă mai repede Filtrează rezultatele de căutare conform cerințelor tale și ți se vor afișa ofertele care corespund nevoilor tale.

The costs and availability we obtain from reserving websites alter frequently. What this means is you may not always find the very same give you noticed on trivago whenever you land on the scheduling internet site.

I want to mention that in the course of our keep it had been my spouse’s birthday, and we gained a champagne bottle in addition to a dessert for FREE that is really extremely wonderful❤️.

Predeal is the very best city - mountain resort while in the country, which makes it a superb selection for a summer months trip, generally due to thoroughly clean air and climbing/strolling alternatives in and about it. The locals will let you know that Predeal is much more of the Wintertime resort due to winter cazari predeal sports activities which can be practiced below, but considering that I am not a lover of possibly (winter or its sports activities), paying out some summer months times at 24C is a lot better than in cities just like the money in which the air is burning at 37C+.

Apartament Veverițe se află în Slănic Moldova și pune la dispoziție cazare cu WiFi gratuit și vedere la munte, precum și o grădină și pârtie de schi. Proprietatea contain vedere la râu și la grădină.

Rețineți însă că renunțspace se aplică numai pe dispozitivul folosit în momentul de față. Prin urmare, va trebui să cazarea predeal ajustați această setare pe fiecare dispozitiv după cum este necesar pentru a vă reflecta preferința.

Pentru a facial area o cazari predeal rezervare la hotel Carmen Venus va rugam sa completati corect formularul de rezervare on line. Va rugam sa furnizati toate informatiile cazarea predeal de Get hold of.

Prin derularea paginii sau continuarea navigarii, va exprimati acordul pentru utilizarea cookies. Detalii  si

Cu mic dejun Cazare Predeal Alegerea perioadei Prețul a fost calculat pe baza celor mai bune tarife a următoarelor ninety de zile.

Este clasat drept un hotel de four stele dar nu este nici pe departe asa. am ocupat pentru 3 nopti o camera dubla de four* cu balcon: - stau prost la capitolul curatenie in camere ( mocheta murdara, baia murdara, toaleta nu arata spalata deloc, gresia din zona de dus cu rosturi foarte murdare, baia cu un miros foarte urat. Lenjeria de pat probabil ca nu a fost cu adevarat schimbata intrucat atunci cand am asezat cearsaful pe pat imediat sub saltea am gasit o mica clama de par a unui copil, probabil de la fostii turisti- greu de crezut ca a ramas acolo dupa schimbarea lenjeriei) - zgomotul groaznic, toata noaptea. Se aude in digicam absolut fiecare masina treatment trece pe DN prin fata hotelului.

Report this wiki page